Lidgeld 2023   Betaling
     
België :  22 € per kalenderjaar   rekening  ING 320-0536883-58
     
Buitenland : 30 € per kalenderjaar   IBAN : BE95 3200 5368 8358
    BIC : BBRUBEBB


Wenst U kennis te maken met collega-verzamelaars? Wenst U op de hoogte te blijven zowel van de nieuw uitgegeven medailles als van de nieuwe informatie die aan het licht komt als gevolg van intensief opzoekwerk door onze leden of als gevolg van een toevallig gevonden document? Wenst U dat de kennis die U opdeed in de loop van de jaren wordt bewaard voor het nageslacht en wenst U ze dus te delen met uw collega-verzamelaars?

Dit zijn allemaal goede redenen om toe te treden tot de groep van Belgische en buitenlandse verzamelaars die verenigd zijn in MEDEC.

Indien U lid wenst te worden van MEDEC,  dan gelieve U ons een Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. te sturen met uw naam en volledig adres. 
Wij appreciëren het ook uw interessegebied te vernemen.
Uw lidmaatschap wordt effectief vanaf het ogenblik dat wij de betaling van het lidgeld ontvangen hebben op onze bankrekening. 
Uw lidkaart, die U toegang verleent tot ons lokaal tijdens de bijeenkomsten, wordt U daarna toegezonden, samen met de reeds verschenen tijdschriften voor het lopend kalenderjaar of samen met het eerste tijdschrift voor het nieuwe jaar, naar gelang het tijdstip van uw toetreding.

Wij heten U van harte welkom vanaf 12h30-16h00 !

Ons lokaal: DE CLUYSE - KERKHOFBLOMMESTRAAT 1 - 2170 MERKSEM-ANTWERPEN 

Vereniging Medec 2014 / Privacyverklaring