extra tijdschrift

Ter gelegenheid van ons jubileumjaar zullen we dit jaar (op 17 november !) een zesde tijdschrift uitgeven : "De Brevetten van de Leopoldsorde tijdens de regering van Leopold I" door Eric Tripnaux in samenwerking met andere MEDEC-leden. Dit zal gratis te verkrijgen zijn door onze leden; wie het wenst te ontvangen moet een exemplaar reserveren bij de secretaris. Het gaat om een éénmalige uitgifte en er worden later geen exemplaren bijgemaakt!
Reserveer dus tijdig uw exemplaar in de gewenste taal (Nl of Fr)!

06/06/2018 : Tijdschriften 2018 - aanvulling

07/06/2018Koninklijk besluit tot instelling van een herinneringsmedaille voor de opdrachten of operaties met betrekking tot de operationele verdediging van het grondgebied.

16/06/2018 : Tentoonstelling " Het Kruis van Krijgsverrichtingen, Nederland "

kruis krijgsverrichtingen

Vereniging Medec 2014 / Privacyverklaring